FTP segítség

Ezen az oldalon egy rövid leírást találsz arról, hogy hogyan kell csatlakozni az Erdei házikó FTP szerverre Total Commander és FlashFXP használatával.

Az ajánlott program a FlashFXP, amit innen tudsz letölteni. Ez normálisan támogatja a fájlok feltöltésének folytatását és pl. tud könyvtárakat áthelyezni a szerveren (Total Commander nem tud).

A programot nem kell telepíteni, csak bemásolod egy könyvtárba és elindítod. Ha azt írja, hogy nem regisztrált, kattints a help menüben a regisztrációra, válaszd az Enter code gombot, ne írj be semmit, hanem kattints az OK-ra. Ezután indítsd újra a programot és regisztrált lesz.

« vissza

Total Commander

Hívd elő az FTP kapcsolatok listáját CTRL+F lenyomásával:

Kapcsolatok

Ezután kattints a New connection… (új kapcsolat) gombra:

Adatok

Töltsd ki az adatokat a képen látható módon. A felhasználónévhez a listához használt email címedből a @ előtti részt írd (ha pl. valaki@freemail.hu az email címed, a felhasználóneved ebből a @ előtti rész, azaz: valaki), a jelszóhoz a listához használt jelszavad add meg (ezt az első, listáról kapott üdvözlő emailben találod). Ne felejtsd el bekapcsolni a passzív módot!
Ezután nyomj az OK gombra.

Ezentúl ha kapcsolódni szeretnél, nyomj CTRL+F-et, előjön a kapcsolatok ablak, majd kattints duplán az “erdeihaziko” kapcsolatra.

Kapcsolatok, kész

FlashFXP

Hívd elő a siteok listáját F4 lenyomásával:

Siteok

Ezután nyomj a New Site gombra:

Új site

Adj valami nevet az új kapcsolatnak, mint pl. “erdeihaziko”. Nyomj az OK gombra.

Adatok

Töltsd ki az adatokat a képen látható módon. A felhasználónévhez a listához használt email címedből a @ előtti részt írd (ha pl. valaki@freemail.hu az email címed, a felhasználóneved ebből a @ előtti rész, azaz: valaki), a jelszóhoz a listához használt jelszavad add meg (ezt az első, listáról kapott üdvözlő emailben találod).
Ezután nyomj az Apply gombra.

Ezentúl ha kapcsolódni szeretnél, nyomj F4-et, majd kattints duplán a kapcsolat nevére (erdeihaziko):

Kapcsolódás

« vissza

About me

Nonoo
I'm Nonoo. This is my blog about music, sounds, filmmaking, amateur radio, computers, programming, electronics and other things I'm obsessed with. ... »

Twitter

Listening now

My favorite artists